Contact

Beschikbaarheid Hezebergzicht 2021


Prijzen Hezebergzicht 2021:

We rekenen €110 voor 1 persoon per nacht
Voor iedere extra persoon €10 per nacht
Kosten per hond, ook van visite, €20
Schoonmaakkosten €45
Minimale verblijfsduur 3 nachten

Stel u verblijft 3 nachten met 6 personen en een hond, totale kosten: (110+5x10)x3+20+45 = €545
Borg €150
Gasten die nakomen, €10 per nacht met een minimum van €30. Totaal aantal personen van 8 niet overschrijden.

Inchecken van 15:00 uur
Uitchecken tot 11:00 uur

Voor informatie over beschikbaarheid, of heeft u andere vragen, neemt u contact op met Clemens en Karin Mensink. Zij wonen met hun twee kinderen naast de woning Hezebergzicht.


Hieronder een korte toelichting over de hobby's van Karin en Clemens.

Karin is actief bezig met haar grote passie voor koken. Ze deelt haar recepten en ervaringen op haar website Cups & Teaspoons, op Facebook en Instagram. Alle recepten zijn voorzien van authentieke foto's die vlak voor het eten gemaakt zijn. Het gezin wordt als proefkonijn ingezet. Daarnaast geeft ze al jaren met succes en veel plezier typeles aan kinderen van groep 7 en 8, onder de naam Axiom PC.

Clemens is geïntrigeerd door de essentiële dingen in het leven. Om dit uiting te geven, geeft hij lezingen over persoonlijk leiderschap, wat drijft ons en wat betekent dat in het dagelijks leven. Daarnaast maakt hij sculpturen die een fundamenteel principe op een inzichtelijke manier weergeven. Op de Menperium website vindt u meer informatie. Naast deze hobby is hij oprichter en CEO van Chain-IC, een bedrijf dat zicht richt op het ontwerpen en leveren van geïntergreerde elektronische schakelingen, ook wel chips genoemd.