Faciliteiten

In en om het gehele huis heeft u veel ruimte en de woning is zeer compleet ingericht. Zo vindt u bij aankomst verse koffie, thee en suiker in de voorraadbussen. Vaatwastabletten, afwasmiddel, schoonmaakmiddelen in het aanrechtkastje en wasmiddel voor wasmachine. De keukeninventaris is royaal. Veel servies, bestek, kopjes en glazen. Er staan boeken en spelletjes in de boekenkast. De woning is voorzien van gratis interactieve televisie en wifi via glasvezel. Roken is in de woning niet toegestaan.

Energieverbruik is niet inbegrepen. Het opladen van elektrische auto's is niet toegestaan met stroom van het huis, de installatie is hier niet op berekend. Energie word verrekend met de borg, zie een rekenvoorbeeld bij Contact.

De auto kan naast het huis op het oprit geparkeerd worden. Eventueel meerdere auto's is geen probleem wat betreft parkeerruimte.

Het huis beschikt over een prachtige tuin met een geweldig grasveld waarin u heerlijk kunt genieten. Er is ook gelegenheid om overdekt te zitten.

Bent u op zoek naar de ideale plek om uw vakantie te houden of helemaal tot rust te komen, dan verwelkomen wij u graag in Hezebergzicht.